top of page

Page Café

Aktualizováno: 19. 7. 2019

Jedním z dalších skvělých projektů, kterého se naše firma mohla účastnit, byla kavárna Page Café v obchodním centru Chodov.


Page Café je již druhý projekt, který jsme dělali pro stejného investora. Prvním byla opět kavárna Page, tentokrát ale v OC Palladium. Stavba kavárny Page zprvu probíhala stejně jako veškeré ostatní projekty, které jsme dosud dělali.

Jako první se vytvoří náčrt v ruce, který se detailně prokonzultuje s panem majitelem a veškerým vedením kavárny a vše se poskládá a upraví podle přání zákazníka.

Druhým krokem je převedení kresleného plánu do digitální podoby se všemi stavebními detaily a kótami. Takto vypracovaný návrh je finální podklad pro provedení stavby. Vše se prokonzultuje s pány z truhlářských, elektroinstalačních a dalších firem, které jsou zapojeni do celkové realizace.

Třetím krokem je montáž. A přesně v tomto bodě u tohoto projektu nastala změna oproti jiným projektům. Jelikož se kavárna nachází v obchodním centru Chodov, který má přísná pravidla ohledně montážních prací, bylo nám povoleno veškeré technické práce provádět až po uzavření objektu pro veřejnost, což je po desáté hodině večerní. Rozhodl jsem se, že u takového nočního dobrodružství nesmím chybět a budu dělat mentální podporu našemu technickému oddělení. Vše se precizně připravilo a objednalo tak, abychom největší množství technologie mohli přivést v jeden den najednou, protože asi všichni chápeme, že jednou si v noci vyrazit z Pardubic do Prahy je dobrodružství, ale jak se říká, všeho moc škodí a nevím, zda-li by více takovýchto dobrodružství naši technici dokázali vstřebat :)

Po příjezdu na místo, vyložení zboží a dvou až třech šálkách kávy se šlo na věc. V kavárně na nás byly připravení a vše bylo na svém místě. Stačilo tedy technologii vybalit, "oloupat" a zapojit. Ačkoliv se to zdá jako rychlá a pohodová práce, než jsme vše připravili, zapojily a odzkoušeli, byly najednou tři hodiny ranní. Už i já po náročné práci motivátora jsem pociťoval únavu. Zpátky do Pardubic jsme se dostali okolo páté hodiny ráno a spadl nám kámen ze srdce, když jsme obdrželi zprávu o tom, že si za takovou práci zasloužíme druhý den odpočinek.

Ti z vás, kteří pracují na nočních směnách a čtou si tento článek, si nejspíš říkají, že je toto Váš každodenní chleba. Nutno ale podotknout, že standardní pracovní doba našich techniků začíná každý den v sedm hodin ráno, a bylo tomu tak i v den odjezdu do Prahy. Ano, bylo to náročné.

Nicméně kavárna je nyní hotová, vedení kavárny je spokojené a vše běží tak jak má. A to je pro nás ta největší odměna, protože spokojenost našich zákazníků je náš hlavní cíl, kterého jsme opět dosáhli a to nás žene neustále dopředu.





296 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page